Tajný řád ACHIRŮ.

15.12.2013 16:10

 

Prapůvodní znak tajného řádu Achirů, znázorňujícího obrys města Atlantidy, centrální část božského chrámu, s vyznačením vodních kanálů a propojujícími mosty, mezi jeho jednotlivými částmi.

 

 

 

Tajný  řád ACHIRU.

 

                První zmínky o tomto pradávném tajném řádu kněží a léčitelů ACHIRŮ pocházejí   ze starých  Sumerských textu, nalezených v jihovýchodní Asii. Zde  jsou první a ověřené zprávy o hvězdných lidech (ANUNAKI), kteří navštívili planetu Zemi a předali této prastaré lidské civilizaci svá tajemství a moudrosti.

V těchto prastarých textech jsou odkazy a informace, že popisovaní mimozemští návštěvníci jsou potomky prapůvodních obyvatel ATLANTIDY, kteří navštívili a obývali planetu zemi před  mnoha tisíci lety.

 

A všechny tyto legendy  a báje,přenášené ústně a posléze i písemně, po odchodu  hvězdných lidí Atlantidy z planety Země, zaujaly řeckého filozofa a učitele PLATONA a po něm mnoho dalších, kteří  ve  svých knihách popisují  zánik této  staré civilizace, zhruba  v letech 9600 před Kristem.

Podle prastaré legendy, přenechali nejvyšší kněží tajného řádu ACHIRU, v čele s veleknězem Ámunem veškeré své znalosti a moudrosti Andělským ochráncům města Atlantidy, ARCHANDĚLŮM : Michaelovi, Rafaelovi a Samuelovi, v „Posvátné knize vědění“.

 

 

 

Tato posvátná kniha, kterou si andělé převzali do svého opatrování, bude  sloužit jako studnice vědění všem vyvoleným v následujících  lidských pokoleních.

V  knize  jsou informace HVĚZDNÝCH OBYVATEL ATLANTIDY ,hvězdných cestovatelů, ze všech  oborů lidské činnosti, vesmírných zákonů a pravd.

Bylo ustanoveno Ámunem, nejvyšším knězem řádu ACHIRŮ, že vždy pouze několika vyvoleným v každé lidské populaci, bude umožněno nahlédnout  a čerpat tyto posvátné moudrosti.

V současnosti lze úspěšně spekulovat o tom, že  mezi těmito vyvolenými byli  někteří nám všem velmi dobře  známí učenci, umělci a filozofové naší doby, jako byl Albert Einstein,Nikola Tesla, Leonardo da Vinci, a mnoho dalších, kteří sami přiznávají, že jejich myšlenky  jsou vedeny samotnou „božskou a andělskou“ vizí.

 

Podstatné ovšem je, že nikoliv pouze do tajů fyzických zákonitostí je dovoleno  vyvoleným  vstupovat. Dnes, v nastávajícím věku „Zlatého úsvitu“ zjišťujeme, že mnozí vyvolení vstupují do kontaktu s éterickými bytostmi a právě od nich čerpají znalostí a dovedností z jiných vesmírných  dimenzí.

Celá tato naše  doba nás vede zpět k počátkům lidského ducha, k jeho základům a poznatkům prastarých vesmírných zákonů.

Učení, znalostí a vědomostí kněží a léčitelů tohoto pradávného řádu ACHIRŮ z doby Atlantské civilizace se znovu objevují v posvátných obřadech vyvolených kněží, šamanů a mudrců po celé planetě.

Po dlouhá staletí byly  používány tajně, z důvodu náboženské diskriminace a perzekuce a pouze „mistři, mágové a veleknězi, měli schopnost přímého spojení s Anděly ochránci.

Nyní vystupují tyto  posvátné obřady a rituály na světlo, aby přinesly lidstvu nový pohled a nové znalosti z těchto prapůvodních vědomostí, zejména v oboru duchovním, léčitelském, ale i technickém.

 

 Ve stovkách textů na kamenných deskách starých Sumerů  nalézáme  zmínky o hvězdných lidech (ANUNAKI), kteří přinesli znalosti a vědomosti  nově vznikající lidské civilizaci. Tito hvězdní lidé byli potomky  pradávných obyvatel Atlantidy, kteří opustili zemi před jejím 3 katastrofickým zničením a vrátili ze zpět k nám z hvězdy Síria.

 

 

 

Samuel Steiner. Dr.