IMHOTEP I.

07.10.2013 18:28

 

 

 

Nositele moudra, znalostí a umění obyvatel Atlantidy.

 

V hlubokém starověku, za dob prvních Faraónů, kdy  se na zemi opět vrátili „bohové“ /hvězdní lidé/, bylo započato s obnovou energetické sítě planety Země.

Hvězdní lidé, pro tehdejší obyvatele planety „bohové“ započali s kultivací lidské rasy. Stejně jako v dnešních časech věděli, že dostatek energie  je základem jakéhokoliv  rozvoje  každé společnosti. Již  samotné znalosti, dovednosti a technická vyspělost předurčovaly  tyto mimozemské  cestovatele, aby  se  stali vládci lidské populace na celé zemi. A ONI  si toho byli  dobře vědomi.

Začala kultivace  lidské rasy  a lidem byly stanoveny řády, ustanovena hierarchie společnosti a vše, co známe do dnešních  dnů.

Lidem byly předány mnohé znalosti, ze všech odvětví lidského počínání a mnohé se dochovaly  do dnešních  dnů, ale také mnoho z těchto znalostí  zapadlo v hluboké zapomnění. 

A právě  v této  době, kdy lidé byli vychovávání k práci a k užitku hvězdných lidí a svému, byla na naší zemi využívána technologie a vědomosti, kterých ještě v dnešních dnech nejsme  schopní dosáhnout.

Po celém světě byla zahájená výstavba  energetických pyramid, menhirů, obelisků a jiných zařízení a energetických staveb, která byla posléze spolu propojena a vytvořila jednotnou síť okolo celé planety. Tato síť byla využívána po  tisíce let k užitku všech. Veškeré tyto stavby bylo stavěny  pod  odborným vedením mistrů-kněží vládnoucí  třídy hvězdných lidí – mimozemšťanů. Ještě dnes můžeme zaznamenat v pradávných textech  jména největších mistru těchto stavitelských a léčitelských dovedností, jako byl slavný IMHOTEP  I., který se podílel na výstavbě mnoha  chrámů, měst, včetně  Egyptských pyramid.

A právě Imhotep I. byl zakladatelem  léčitelských metod, postavených na znalostech a vědomostech  vesmírných lidí, obyvatel Atlantidy, kterým v pradávnu říkali bohové. Využíval k tomu energii pyramid  a hlubokých znalostí  lidské podstaty. Věděli, že veškerá podstata lidské bytosti je tvořena chumlem energetických vln, které ve  své prapůvodní podobě jsou Andělské bytosti vesmírných dimenzí.

A proto vždy v bezprostřední blízkosti největších energetických zdrojů na planetě zemi Pyramid byly stavěny zvláštní budovy, léčitelské chrámy, podle návrhů těchto vesmírných bytostí. Zde byly využívány  jedinečné vlastností vody /uchovávat a předávat informace/, využívaly se znalostí o schopnostech pozemských krystalů a jiných surovin,zejména zlata, ale také znalosti a vědomosti o  skutečné božské podstatě člověka. Společně  s mistrem  a nejvyšším knězem faraóna Džóséra, léčitelem, stavitele, a mistrem mnoha dalších  vědění  Imhotepem I. nahlédneme do jednoho léčitelského chrámu, který sám Imhotep I. nechal  postavit. Vše  započalo přípravou kamenů, které byly používány  na výstavbu energetických Pyramid. Zejména jejich vlastní struktura  a obsah křemičitanu v těchto kvádrech, zaručoval obdobné účinky, které se očekávaly u pyramidálních staveb, z důvodu jejich energetických vlastností. Byly vystavěny přívodní kanály, které  do podzemí /sklepních částí/ stavěného léčebného centra přiváděly vodu a v přesně určených místech vytvářely vodní přepady, vodní plochy a další speciálně upravené proudění tohoto média.  Šumění vody protékající kanály přenášelo vibrační energii do komor umístěnými nad nimi. V těchto komorách byly rozestavěny zvláštní kamenno - křemičité stoly a jiná podivná zařízení.. Z krystalů umístěných ve  dvanáctí stropních otvorech,vycházelo jemné bleděmodré světlo.

Do místnosti kněží přivádějí nemocnou lidskou bytost , kterou pokládají na jeden z kamenných stolů. Nemocný  ulehá na  stůl a  sám zaujímá jemu nejpřirozenější polohu. Před vlastní seancí  provedli kněží s tímto nemocným zcela nevinný pohovor, ve kterém však byla ukryta podstata celé terapie. A právě ta byla zaměřena na  usměrnění a nastavení  podvědomí nemocného, aby přijal všechny následující terapie za  své. Jak jsem již uvedl, z komory bylo vyvedeno přes  stropní panel 12 průduchů-komínů, které vyúsťují na chodbu v horním patře této stavby. Touto  chodbou prochází kněz - léčitel a zastavuje  své kroky u každého ze  dvanáctí otvorů a pozorně naslouchá.

Energetické vlny , vibrace, vznikající prouděním vody pod  podlahou s kamennými krystalovými stoly a dále procházející tělem pacienta rezonují místností a jsou  zesilovány a usměrňovány do jednotlivých  stropních kanálů. Tyto kanály jsou přesně kalibrovány  na příslušné lidské orgány. Vlny procházejí tělem  diagnostikovaného pacienta, vytvářejí vibrace a cvičené ucho mistra léčitele přesně rozpozná anomálie  těchto vibrací. Kněz – léčitel zaznamenává každou změnu hladiny vibrací, kterou jednotlivá nemoc v těle pacienta vyvolává. Tak zjistí, který orgán je poškozen a také může určit i míru jeho poškození. Ustanovuje přesnou diagnózu a navrhuje způsob léčby.

Potom je pacient odveden do jiné místnosti, ve které bude provedená samotná léčba. I  zde jsou stoly, avšak různých barev a různých velikostí. U každého  stolu jsou připraveny  v téže barvě  krystaly. Podle stanovené  diagnózy je  pacient položen na příslušný stůl a mistr  léčitel  umisťuje  na rohy tohoto stolu krystalové homole. Pak chvíli naslouchá a upravuje přidáváním a ubíráním homolí přesnou hladinu vibrace. V podzemí této  léčitelské komory prochází v kanálech voda, která obyčejně pokračuje  pod  hlavní královskou komoru vedle stojící pyramidy. Přesně  stanovená vibrační hladina  pak započne působit na nemocný orgán pacienta. Vibrace vytlačují negativní a špatné energie z poškozeného – nemocného orgánu a nahrazují jí energií zdravého člověka a regenerují jednotlivé poškozené buňky.  

Nyní již  postačí pouze  čas a léčitel podle samotné hladiny vibrace  rozpozná, kdy  došlo k uzdravení, harmonizaci energií léčeného člověka. Uzdravený posléze odchází zcela  v pořádku, bez známek bolestí a nemoci. Není třeba  provádět žádné invazní operace nebo jinak fyzicky zasahovat  do lidského těla. Tito léčitelé přesně znali a věděli o základní podstatě lidské substance. Znali mnohá tajemství vesmíru, lidské mysli a zejména poznali skutečnou podstatu člověka. Věděli o samo léčitelských schopnostech lidí, o síle jejich myšlenky. ONI věděli a naplno využívali podstaty lidského ducha, vyjádřeného moudrostí a pravdou pravd : VĚŘ  A VÍRA TVÁ TĚ UZDRAVÍ.

Bohužel většina těchto znalostí a moudrostí hvězdných lidí byla postupem času zcela zapomenuta. Do dnešních dnů se nezachovaly žádné písemné doklady, sepsané samotným velkým IMHOTEPEM  I. Zůstaly pouze legendy. Imhotep I. Byl po své smrti prohlášen za poloboha a většina jeho  moudrosti  byla navěky ztracena. Dnes pouze víme  a je doloženo, že  se Imhotep I., vzhledem ke  svým znalostem se stal prvním ministrem faraóna Džóséra a zastával funkce kancléře, kněze, architekta, spisovatele a lékaře na jeho  dvoře. Po jeho smrti byly na jeho počest stavěny  chrámy a zakládány léčitelské  školy. Jeho kult se zachoval až do 6  století n.l., avšak bez jeho moudrosti došlo k devastaci jeho umění, jeho terapie zdegenerovaly a byly posléze  zcela zapomenuty. V jeho době  bylo léčitelství vážené povolání a prováděli jej pouze lidé vzdělaní a osvícení. Vše  se  dělo ve jménu Boha a jeho nejvyšších kněží. Všeobecné znalosti pradávných Egyptských léčitelů v té  době dalece převyšovaly znalosti  ostatních šamanů a léčitelů u jiných civilizacích a národů. V následujících staletích z důvodů svázání lékařských umění s povinnostmi kněze,  upadaly  tyto léčitelské dovednosti  v zapomnění, až zcela vymizely. Kněží-léčitelé ztratili kontakt se základy lidského života z důvodu, že léčitel-kněz se  stal výkonným úředníkem a ne léčitelem, což omezovalo jeho schopnost účinně korigovat mylné předpoklady a odhalovat špatné terapeutické metody.

Největší vliv  však mělo egyptské lékařské umění na  školy ve starověkém Řecku, kde na jeho základě vyrostly světově uznávaní lékaři a  nové školy léčitelských umění. A právě  dnes, se většina novodobých léčitelů a šamanů vrací k těmto ztraceným dovednostem a uměním, hledají a nalézají cesty k pradávným moudrostem, neboť oni jako první z lidské populace začínají pociťovat přicházející změny  času nového „ZLATÉHO VĚKU“.

Samuel Steiner

léčitel, jasnovidec a hvězdný cestovatel.